Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk

RM 150.00

Ramai orang kata susah nak buat produk sendiri. Sebenarnya tak susah kalau kita ada ilmu dan panduan yang betul.

Learn More

Description

Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk

 

NAK JADI OWNER PRODUK KOSMETIK SENDIRI TANPA KERUGIAN RIBUAN RINGGIT?

Produk kosmetik jenama sendiri

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH NAK BUAT PRODUK SENDIRI SEPERTI INI:

  • Tak tahu bagaimana cara nak bermula?
  • Tak tahu macam mana nak buat?
  • Tak tahu dimana nak buat?
  • Tak tahu kilang OEM dimana?
  • Tiada ilmu dalam menghasilkan produk sendiri?
  • Tak tahu berapa modal?
  • Tak tahu nak buat design bagaimana?
  • Tak tahu nak pakai botol macam mana?
  • Tak tahu nak guna sistem menjual produk?
  • Tak tahu undang-undang produk?
  • Tak tahu macam mana nak pasarkan produk?
  • Tak tahu tentang sijil-sijil yang diperlukan?
  • Tak tahu jabatan kementerian mana terlibat?

Semakin hari semakin ramai orang buat produk sendiri sampai jadi jutawan. Tapi tahu tak yang ramai juga kecundang dan rugi ratusan ribu ringgit?

Sebab apa? Sebab tak ada ilmu dan panduan cara nak buat produk sendiri. Ada duit, dan tiru saja orang yang buat produk. Orang tu sukses, kita yang termenung.

Jadi sebelum anda nak buat produk sendiri, apa kata anda dapatkan Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk. Sebelum anda rugi ribu ribu ringgit buat produk tanpa ilmu, beli dulu ebook ni yang tak sampai RM200 pun.

Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk

Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk


APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA BELI EBOOK NI?

  • Anda akan dapat Ebook panduan langkah-langkah memulakan produk sendiri dalam bentuk file PDF
  • Anda akan dapat Template perancangan strategi bertulis dimana anda perlu PRINT dan TULIS
  • Anda akan dapat 219 senarai Kilang OEM terkini yang berdaftar dengan KKM
  • Anda akan dapat Ebook Undang-Undang Kawalan Dadah dan Kosmetik 1984 dalam bentuk PDF
  • Ebook dalam Bahasa Melayu dan sedikit dalam Bahasa Inggeris
  • Mudah difahami dan mudah dibaca

Panduan rancangan produk OEM

219 senarai Kilang OEM terkini yang berdaftar dengan KKM a

kebaikan OEM
Sumber: kelantanbiotech.com.my

APA ISI KANDUNGAN “EBOOK MUDAHNYA MENJADI OWNER PRODUK” INI?:

  • Kata penulis ebook
  • Apa yang saya perlu tahu sebelum menjadi owner produk?
  • Untuk pembeli ebook
  • Statistik berkaitan produk
  • Kenapa saya perlu menjual dan menjadi ejen produk orang lain?
  • Selepas saya tahu menjual dan menjadi ejen produk orang lain, apa yang saya perlu tahu dan buat?
  • Apa yang saya perlu buat sekarang? Saya dah bersedia untuk membuat produk sendiri.
  • Apa langkah-langkah untuk saya mulakan bila saya sudah bersedia?
  • Apa itu produk oem?
  • Kenapa saya perlu memilih produk oem?
  • Bagaimana saya nak tahu kilang oem yang bagus?
  • Apakah jenis produk yang boleh saya buat?
  • Apakah produk kosmetik dan kesihatan yang biasa dibuat?
  • Produk apa yang ada permintaan?
  • Produk semua dah ada dan kebanyakkan sama, macam mana saya nak jual?
  • Boleh tak saya nak buat produk homemade?
  • Apabila saya nak buat produk, ada apa-apa perkara atau dokumentasi yang saya perlu tahu?
  • Apakah langkah-langkah yang saya perlu buat bila saya dah selesaikan perkara asas dan memahami beberapa istilah dalam pembuatan produk?
  • Bagaimana saya nak cari idea buat design produk?
  • Bagaimana untuk memilih botol dan pembungkusan?
  • Bagaimana tetapkan harga produk?
  • Apakah startegi menjadikan produk sentiasa orang beli?
  • Bagaimana cara pemasaran produk?
  • Dimana perlu iklankan produk?
  • Perlu atau tidak saya mempunyai office sebagai permulaan?
  • Adakah saya memerlukan staff untuk uruskan perniagaan produk saya?
  • Ada tak sistem yang digunakan untuk permudahkan perniagaan produk?
  • Apa soalan yang kerap ditanya pelanggan dan perlu bersedia?
  • Ada tak sistem kod keselamatan produk?
  • Kenapa perlu masuk expo antarabangsa?
  • Apa web info berkaitan produk kosmetik dan kesihatan?
  • Jawab 3 soalan ini dahulu sebelum anda nak buat produk
  • Nasihat dari beberapa owner produk
  • Jika saya buat kesalahan, apa tindakan yang saya kena?
  • Kata penggunaan yang dilarang
  • Perkara yang tidak boleh diiklankan
  • Badan yang mengawal periklanan
  • Analisis yang dibuat oleh Forensic Lab
  • Panduan Perancangan produk OEM
  • Senarai 219 kilang yang mempunyai GMP
  • Undang-Undang  kawalan dadah dan kosmetik

Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk

Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk

Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk

 


BAGAIMANA “EBOOK MUDAHNYA MENJADI OWNER PRODUK” INI DAPAT MEMBANTU ANDA?:

  • Anda akan tahu langkah-langkah nak bermula sebelum pergi ke kilang
  • Menjimatkan wang anda dari rugi ribuan ringgit
  • Anda tahu tentang apa yang boleh dan tak boleh dalam buat produk
  • Mengelakkan anda dari dikenakan tindakan undang-undang
  • Mengetahui jenis kilang-kilang yang sesuai buat produk
  • Mengetahui dokumentasi yang biasa digunakan ketika membuat produk
  • Membuat keputusan produk apa yang boleh dibuat dan selamat

 


SIAPA PENULIS EBOOK INI?

Penulis : Hafiz Mansor merupakan pengasas kepada produk CoolHijab dan berpengalaman 10 Tahun dalam perniagaan. Hafiz Mansor juga merupakan penulis Buku Bagaimana Bankrup Menjadikan Aku Kaya.

TajukEBOOK MUDAHNYA MENJADI OWNER PRODUK

Muka Surat Ebook : 56 Muka Surat

Muka Surat Panduan Rancangan Produk OEM : 12 Muka Surat

Muka Surat 219 kilang kosmetik 2017 : 12 Muka Surat

Muka Surat Undang Undang kawalan dadah & kosmetik : 19 Muka Surat

Format : Digital, format PDF.

Saiz Fail Semua Ebook : 1.69MB

Bahasa : Bahasa Melayu

Dikeluarkan : April 2017

Hafiz mansor penulis ebook mudahnya menjadi owner produk


BERAPA HARGA EBOOK NI?

Harga sebenar Ebook ni adalah RM150. Harga ini sangat berbaloi dengan apa yang anda akan dapat. Bila anda buat duit ratusan ribu ringgit hingga jadi jutawan selepas ini.


PENTING : Sebelum anda bayar duit simpanan anda kepada kilang, lebih baik anda menjadi Owner Produk yang berilmu. Tak lah rugi.


Ilmu ni sangat mahal berbanding kos yang anda akan keluarkan nanti. Serius tak rugi. Anda akan terkejut dengan isi kandungan ebook ni. Kalau anda berminat, Klik link ini untuk pembelian: bit.ly/2ownerproduk